Vozač Formule 1 čistio ulicu nakon poplava, mnoge je oduševio

Foto: Twitter

Yuki Tsunoda, japanski 23-godišnji vozač AlphaTaurija, te probleme nije mogao samo promatrati već je krenuo u pomoć koliko je u tom trenutku mogao

Vodeći ljudi Formule 1 otkazali su prije tri dana Emilia Romagna Grand Prix, utrku koja se ovog vikenda trebala održati u Imoli.

Razlog su stravične poplave koje su zahvatile tu talijansku regiju, odnijele nekoliko života i bez krova nad glavom ostavile ogroman broj ljudi. Jedan od vozača istaknuo se svojim ponašanjem u teškim trenucima.

Vodstvo Formula 1 je izdalo preporuku ekipe da što prije napuste pogođeno područje. Članovi tima AlphaTauri bili su jedni od njih. Njihovo sjedište nalazi se u Faenzi, gradu koji se nalazi u toj regiji. Kao i u Imoli, i ondje su problemi.

Yuki Tsunoda, japanski 23-godišnji vozač AlphaTaurija, te probleme nije mogao samo promatrati već je krenuo u pomoć koliko je u tom trenutku mogao.

Twitter-profil Formule 1 objavio je njegovu fotografiju, a na njoj se vidi kako s lopatom u ruci otklanja vodu i čisto blato s ulice. Tsunoda je u ovoj sezoni osvojio dva boda u utrkama Formule 1, no ovim potezom stekao velik broj poklonika koji hvale njegov potez.