Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Play-off za SP

Za utakmicu BiH – Grčka u prodaju će biti pušteno 2.000 ulaznica

rukomet – bih – ceska – ehf (1)

Grupne rezervacija karata za organizovane navijačke grupe, rukometne klubove, škole rukometa moguće su od danas

Seniorska muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 19. marta 2022. godine u tuzlanskoj dvorani Mejdan dočekati selekciju Grčke u revanšu play-offa za Svjetsko prvenstvo 2023. godine.

Susret će se igrati od 20 sati, a odlučeno je, na osnovu uputa, Kriznog štaba Tuzlanskog kantona, da bude odštampano 2.000 ulaznica, navodi se u saopštenju Rukometnog saveza BiH.

Ulaznice će biti puštene u prodaju, sedam dana prije utakmice (12. marta). Prodajna mjesta će biti SKPC Mejdan, CD Mido Shop, Korzo i portal kupikartu.ba.

“Pratit ćemo upute Kriznog štaba TK, postoji mogućnost da će broj ulaznica biti veći, ali u ovom trenutku je to 2.000. Sve će naravno zavisiti od epidemiološke situacije u našoj zemlji”, kaže Alija Hasić, ispred tehničkog organizatora utakmice Rukometnog saveza Tuzlanskog kantona.

Grupne rezervacija karata za organizovane navijačke grupe, rukometne klubove, škole rukometa moguće su od danas na brojeve telefona – Rukometni savez BiH – 033668143 i Rukometni savez Tuzlanskog kantona – 061151881.