vraća se

Zaboravite na ovakvu Serenu, na njoj više nema ni grama viška

serena triko

Osvajačica 23 Grand Slam turnira odlučila je u 2019. godini ponovo zasjesti na svjetski vrh, a to potvrđuje i njena posljednja fotografija na Instagramu

Možda ju je zaustavila velikim preokretom Karolina Pliškova na Australian Openu, no 37-godišnja Amerikanka definitivno nije rekla svoju zadnju riječ u svijetu tenisa.

Naime, nakon što se vratila tenisu poslije porođaja kćerke Olimpije, Serena Williams je na Roland Garrosu prošle godine evidentno imala problema s viškom kilograma, a situacija se nije mnogo poboljšala ni na Wimbledonu ni US Openu, iako je na ovim turnirima dogurala do finala.

No, osvajačica 23 Grand Slam turnira odlučila je u 2019. godini ponovo zasjesti na svjetski vrh, a to potvrđuje i njena posljednja fotografija na Instagramu u kojoj je pokazala figuru kakvu nije imala još od početnih godina karijere.

Naime, američki mediji su saznali da Serena trenutno ima 65,7 kilograma, dok je u danima najimpresivnije vladavine tenisom imala 70, a nakon trudnoće čak 90 kilograma.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

??

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

U takvoj formi, bez obzira na godine, ako je zaobiđu ozljede u sljedeća tri mjeseca bez sumnje će biti glavni favorit za osvajanje Roland Garrosa i Wimbledona. Njene rivalke moraju biti svjesne da im se loše piše…