Ostali sportovi

final four

Završnica rukometne Lige prvaka, može li naš Terza do prve titule?

30/05/2019

Na dosadašnjim završnim turnirma najuspješniji su bili njemački Kiel i Barcelona sa po dvije titule

Završni turnir ovogodišnjeg jubilarnog 10. izdanja muške rukometne Lige prvaka ovog vikenda igrat će se u Lanxess Areni u njemačkom Kölnu.

Na turniru će nastupiti četiri ekipe – španska Barcelona, makedonski Vardar, poljski Viva Kielce i mađarski Veszprem našeg Mirsada Terzića, čije boje već desetu sezonu brani bosanskohercegovački reprezentativac Mirsad Terzić.

U prvom polufinalnom susretu snage će u subotu od 15.15 sati odmjeriti Veszprem i Vive Kielce, dok se od 18.00 sati sastaju Barcelona i Vardar Skoplje.

Finale je na programu u nedjelju od 18.00 sati, dok će se susret za 3. mjesto igrati od 15.15 sati.

Na dosadašnjim završnim turnirma najuspješniji su bili njemački Kiel i Barcelona sa po dvije titule, dok su po jedan naslov osvojili njemački HSV i Flensburg-Handewitt, Kielce, Vardar i prošlogodišnji pobjednik francuski Montpellier.

Program završnog turnira u Kölnu:
subota (1. juna):
polufinale:
15.15 Veszprem – Vive Kielce
18.00 Barcelona – Vardar Skopje

nedjelja (2. juna):
15.15 utakmica za 3. mjesto
18.00 finale

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.