Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

badr hari

“Zločesti dečko” kick-boksa u subotu se vraća u ring

badr hari

Od prvog meča s Verhoevenom, Badr Hari odležao je zatvorsku kaznu, vratio se i odradio meč protiv Hesdyja Gergesa, ali kasnije se pokazalo da je bio pozitivan na zabranjene supstance

Za sam kraj godine najveća svjetska kick-boks organizacija Glory donosi najveći meč koji je uopće moguće organizirati u ovom sportu. Teškaški prvak Rico Verhoeven i legendarni Badr Hari ulaze u ring u dugo očekivanom revanšu, ovaj put u holandskom Arnhemu u subotu.

Prije nekoliko godina njihov je obračun završio pobjedom Holanđanina prekidom zbog ozljede Harijeve ruke.

“Zločesti dečko” kick-boksa Badr Hari još je uvijek uvjerljivo najveća zvijezda, no pitanje je koliko zapravo ima šanse svladati borca koji s razlogom nosi nadimak “The King of Kickboxing”.

Od prvog meča s Verhoevenom, Badr Hari odležao je zatvorsku kaznu, vratio se i odradio meč protiv Hesdyja Gergesa, ali kasnije se pokazalo da je bio pozitivan na zabranjene supstance.

Verhoeven je u međuvremenu odradio pet mečeva te iz svih izašao kao pobjednik, a tri je puta obranio titulu. Posljednji je poraz u karijeri doživio u januaru 2015. na Kunlun Fightu, a prije toga 2012. kad je imao samo 23 godine.