Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Adidas predstavio gostujući dres Zmajeva (FOTO)

11/11/2015

Nogometna reprezentacija BiH će u mečevima baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo igrati u novim dresovima sa logom Adidasa.

dres_bih_novi_gostujuci_2

Nakon što je prije par dana objavljena nova domaća verzija dresova, danas su objavljene fotografije gostujućeg dresa Zmajeva u kojem će naši fudbaleri po prvi put zaigrati u Irskoj, u okviru revanš susreta baraža.

Gostujući dres je bijele boje sa plavim prugama dizajniran posebno za reprezentaciju BiH.

dres_bih_novi_gostujuci_4

Adidasov novi dres napravljen je sa sistemom “climacool” koji ispunjava najnovije standarde prozrake koje omogućavaju optimalne uslove za igru fudbalerima koji ih nose.

Kroj, sastav i težina dresa su takvi da igrači koji ih nose na terenu ne osjećaju nikakvu sputanost sportske opreme, piše portal Reprezentacija BiH.

dres_bih_novi_gostujuci_5

Potpisivanje ugovora sa Adidasom, osim najmodernije sportske opreme, Nogometnomsavezu Bosne i Hercegovine donijelo je i značajne finansijske bonuse.

Adidas će oblačiti sve nogometne selekcije Bosne i Hercegovine, a naše ženske selekcije će dobiti za njih posebno dizajnirane dresove.

dres_bih_novi_gostujuci_7

Zmajevi će u Irskoj 16. novembra prvi put zaigrati u novoj bijeloj garnituri dresova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.