Reprezentacija

Golman

Begović napustio kamp nakon razgovora sa selektorom

12/10/2020

Zbog dva žuta kartona utakmicu protiv Poljske će propustiti Armin Hodžić, dok je kamp reprezentacije nakon razgovora sa selektorom sinoć napustio Asmir Begović

Nakon odigrane utakmice protiv Holandije, naš tim danas nastavlja sa uobičajenim pripremnim aktivnostima jer je za dva dana na programu susret protiv Poljske u okviru 4. kola A Lige nacija.

Dobar dio posla sinoć i jutros obavio je medicinski tim iz kojeg poručuju da za sada sve ide po planu. Zdravstveni bilten je zadovoljavajući, imamo igrače koji se žale na sitne povrede, uglavnom izazvane velikim naporima. U svakom slučaju, pojedini igrači će imati i dodatne medicinske tretmane kako bi se što brže oporavili i bili spremni za utakmicu.

Stručni štab je planirao da igrači danas rade u dvije grupe, oni koji su sinoć igrali ostaće u hotelu i odraditi lakši trening dok će druga grupa trenirati poslijepodne u kampu FK “Sarajevo” na Butmiru.

Zbog dva žuta kartona utakmicu protiv Poljske će propustiti Armin Hodžić, dok je kamp reprezentacije nakon razgovora sa selektorom sinoć napustio Asmir Begović.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.