Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potvrđeno!

I Ibrahim Šehić se oprostio od reprezentacije BiH

reprezentacija bih zmajevi
Foto: NSBiH

Najljepše uspomene sam doživio, najveće radosti i tuge, uspjeh koji te digne u nebesa i poraz koji osjetiš u svakoj ćeliji svoga tijela

Bh. reprezentativni golman, Ibrahim Šehić oprostio se od reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Šehić je objavio svoju odluku na društvenim mrežama.

“Danima mislim šta da kažem i kako da počnem.. Nevjerovatnih 14 godina je prošlo od prvog poziva za najdraži dres. Bas kao što je moj otac izgubio život braneći našu domovinu i ja sam je branio na svoj način, najbolje što sam mogao. 66 puta ponosno nosio grb BiH.”

“Zahvalan sam svima koji su me na tom putu pratili, moja porodica, prijatelji, treneri i suigrači, od mene ste napravili boljeg čovjeka. A najveće hvala naravno ide najboljim navijačima BHF-u”, napisao je Šehić te dodao:

“Vi ste srce ove reprezentacije, hvala vam za sve. Najljepše uspomene sam doživio, najveće radosti i tuge, uspjeh koji te digne u nebesa i poraz koji osjetiš u svakoj ćeliji svoga tijela. Odlazak na Svjetsko, osvojen Kirin kup, dva puta prvi u grupi B Lige nacija, otkinuti bodove svjetskim i evropskim prvacima i još mnogo nezaboravnih pobjeda i utakmica. Imamo mi još mnogo toga za pokazati. Nadam se da će to biti ubrzo uz novog selektora koji nam je svima oduvijek bio uzor! Sergeju Barbarezu i čitavom stručnom štabu koji je prošao sve što igraci prolaze sad, bit će vam najbolji mentori. Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač .