Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kvalifikacije za EURO 2020

Jeftinije ulaznice za utakmice BiH sa Finskom i Italijom

dzeko italija

Ulaznice za mečeve sa Finskom i Italijom na zeničkom stadionu ”Bilino polje” koštat će 30, 20 i 10 maraka

Cijene ulaznica za utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Finske i Italije bit će snižene u odnosu na prethodne mečeve u kvalifikacija za EURO 2020, odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

”Na sjednici Izvršnog odbora je donijeta odluka da se ulaznice za naredne dvije kvalifikacione utakmice ‘A’ reprezentacije Bosne i Hercegovine na stadionu ‘Bilino polje’ u Zenici, protiv reprezentacije Finske (12. oktobra 2019. godine) i reprezentacije Italije (15. novembra 2019.), prodaju po sljedećim cijenama: za tribinu zapad po 30 KM, istok po 20 KM i za sjever i jug po 10 KM. Informacija o datumu, načinu prodaje, kao i lokacijama gdje će se prodavati ulaznice, bit će objavljena na web stranici N/FS BiH u narednim danima”, saopštili su iz N/FS BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Cijene ulaznica za utakmice fudbalske reprezentacije BiH do sada su koštale 40 maraka, 30 i 20.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.