Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacija za ep

Još jedan igrač otpao za Lihtenštajn

robert

Bh. internacionalac koji nosi dres Rijeke neće igrati u Vaduzu, jer je povreda takve prirode da je oporavak nemoguć u tako kratkom vremenu

Miralem Pjanić zbog povrede neće igrati u Vaduzu protiv Lihtenštajna, objavljeno je odmah nakon utakmice s Italijanima. Još ranije su otpali Amer Gojak, Toni Šunjić i Luka Menalo.

Jučer je Robertu Prosinečkom otkazao još jedan igrač.

Zoran Kvržić, bh. internacionalac koji nosi dres Rijeke neće igrati u Vaduzu, jer je povreda takve prirode da je oporavak nemoguć u tako kratkom vremenu.

– Istina je da Kvržić neće igrati u Vaduzu, objavile su Sportske.ba pozivajući se na svoj izvor iz stručnog štaba A reprezentacije.

>>>>> Jedan detalj sa Bilinog polja potpuno je pogrešno prikazan!

Za razliku od sastava koji je počeo protiv Azzura, u Vaduzu od prve minute startaju Armin Hodžić i Mate Jajalo. Podsjećamo, Zmajevi su eliminisani iz kvalifikacija za EP i ostala im je još jedna utakmica do kraja, koja je na programu sutra od 20,45 sati.

Za sada imamo 16 sigurnih učesnika EURO-a 2020, to su Engleska, Češka, Ukrajina, Njemačka, Španija, Švedska, Poljska, Austrija, Francuska, Turska, Belgija, Rusija, Italija, Finska, Hrvatska i Holandija. Ostala su još četiri slobodan mjesta kroz kvalifikacije i četiri kroz baraž Lige nacija, gdje će šansu tražiti i naši Zmajevi.