Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Ko sve očekuje Mešinog poštara?

01/11/2016

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević u petak će objaviti imena igrača za kvalifikacionu utakmicu koju Zmajevi igraju 13. novembra protiv Grčke u Pireju.

Pres konferencija na kojoj će Baždarević otkriti karte održat će se u hotelu Europa (sala Atrijum) u Sarajevu s početkom od 11 sati.

Bh. selektor nedavno je najavio da bi se na spisku trebala naći 23 imena, kao i da će se među njima naći i neka nova imena.

Kako stvari stoje u reprezentaciju će se vratiti Sanjin Prcić, a osim njega pozivu se nadaju i Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić, Ermin Bičakčić, Emir Spahić, Sead Kolašinac, Ognjen Vranješ, Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Tino Sven Sušić, Toni Šunjić, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Edin Višća, Izet Hajrović, Ervin Zukanović, Edin Cocalić, Mario Vrančić, Milan Đurić, Gojko Cimirot, Rade Krunić, Srđan Grahovac, Mato Jajalo, Danijel Miličević, Marin Aničić i Mateo Sušić.

Zmajevi se nakon tri kola nalaze na trećem mjestu grupe H sa šest osvojenih bodova.

Komentari