Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kolašinac: Ako damo svi svoj maksimum pobijedit ćemo Izrael

kolasinac

Sead Kolašinac je nakon povrede, ponovo na priprema reprezentacije. Bez problema je odradio sve što stručni štab traži od njega a na pitanje da li mu je nedostajala reprezentacija spremno odgovara:

– Jeste, nedostajala mi je ova atmosfera i ambijent, mada sam pratio sve što se dešavalo oko reprezentacije, rekao je igrač Schalkea za portal Nogometnog saveza.

I ako je na pripreme stigao praktično poslije nekoliko dana odmora Kolašinac naglašava:

– Došao sam spreman. Imao sam osam slobodnih dana pa sam ih iskoristio za individualne treninge.

[pull_quote_left]Zadovoljan sam, bez obzira na sve. Bila je teška sezona za mene i za klub. Ali to je prošlost i sad opet igram, koljeno je dobro i nemam razloga za brigu[/pull_quote_left]

Naš reprezentativac ističe da je protekla sezona bila teška ali da je on po prirodi uvijek optimista:

– Zadovoljan sam, bez obzira na sve. Bila je teška sezona za mene i za klub. Ali to je prošlost i sad opet igram, koljeno je dobro i nemam razloga za brigu.

Kolašinac je svjestan da je susret sa Izraelom izuzetno važan:

– Znamo da trebamo dobiti ovu utakmicu i bez obzira na rezultat iz prvog meča ako damo svi svoj maksimum dobit ćemo meč. Naravno, računamao i na podršku navijača, koji su nam uvijek bili važni a meni posebno će njihova podrška značiti puno.

Nakon utakmice i Sead Kolašinac se sprema za odmor:

– Imam dovoljno vremena i planiram otići negdje na odmor. Pripreme mi počinju 5. jula i želim da dođem odmoran i spreman za rad i novu sezonu.