Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

raspad sistema

Misimović poslao pozive reprezentativcima, na spisku mnogo iznenađenja

misimovic
Foto: Pixsell

Direktor reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović, već je uputio pozive reprezentativcima

Nogometna reprezentacija BiH još uvijek je bez selektora, a vrlo brzo bi Savo Milošević trebao biti promovisan u novog selektora “Zmajeva”.

Direktor reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović, već je uputio pozive reprezentativcima. U odnosu na posljednji spisak, postoji i nekoliko iznenđenja.

Kapiten mlade reprezentacije BiH Ivan Bašić iz Orenburga, dobio je poziv u “A” selekciju. Na spisku je i Dal Varešanović, igrač Rizespora, kao i Almedin Ziljkić, igrač Sarajeva.

U reprezentaciju bi se trebao vratiti i Siniša Saničanin, rezervista Partizana, kao i Vladan Danilović, koji igra u drugoj portugalskoj ligi.

Povratnik u reprezentaciju je i Gojko Cimirot, koji od ovog ljeta igra u Saudijskoj Arabiji.

Savo stiže u petak?

Iako ne zvanične potvrde, selektor Zmajeva trebao bi biti službeno predstavljen u petak, a riječ je o Savi Miloševiću. Navodno bi s Miloševićem trebao stići i Nenad Cvetković kao saradnik u stručnom štabu.

Da bi Milošević i službeno postao novi selektor Zmajeva morat će dobiti podršku Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Čelnici krovne kuće bh. nogometa će o Miloševićevom angažmanu glasati na sjednici u petak.