Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Proslavljeni veznjak

Misimović uputio oštru strelicu prema igračima: Zapitajte se gdje ste i šta ste

miske

Naš nacionalni tim je osim poraza ostao i bez selektora, obzirom da je nakon susreta, Robert Prosinečki podnio ostavku na tu poziciju.

Jednostavno ne znam šta da kažem. Ostao sam bez teksta, rekao je kratko, ali slikovito, za Dnevni avaz nekadašnji proslavljeni veznjak reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović nakon današnjeg debakla i poraza od Armenije.

Naš nacionalni tim je osim poraza ostao i bez selektora, obzirom da je nakon susreta, Robert Prosinečki podnio ostavku na tu poziciju.

Popularni Miske smatra da je Prosinečki možda malo požurio sa takvom odlukom.

– Ne znam, nisam bio u Armeniji. Možda je Robi malo požurio sa svojom odlukom. Vjerujem da je bio razočaran, zbog rezultata i dešavanja na terenu. Svakako da očekujem u narednim danima mnogo sastanaka i razgovora, pa ćemo vidjeti šta je najbolje – kaže Misimović.

Dotakao se još jednom današnje utakmice.

– Jednostavno kad primiš četiri komada, onda tu nešto nije uredu. Igra je bila loša. Da budemo iskreni i protiv Lihtenštajna je na neke momente igra bila očajna. Ne bih ja svalio svu krivicu na Prosinečkog. Također, igrači bi se trebali zapitati gdje su i šta su, gdje igraju, te da li imaju preveliko mišljenje o sebi. Ako ćemo realno i u Ligi nacija nismo igrali fenomenalno, a nemamo ni kvalitet kao nekih ranijih godina – dodaje Misimović.

Podsjećamo, naš tim nakon šest odigranih kola u kvalifikacijama za EURO ima 7 bodova.

Horor iz Armenije vrlo lako bi se mogao pretvoriti u “pakao” u Ligi nacija