Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objavili saopćenje

Nakon haosa u Vaduzu oglasili se BH Fanaticos: Odbacuju optužbe da su plaćenici

bh fanaticos dzeko
FOTO: Screenshot

Podsjetimo, prvi ispad izazvao je kraći prekid, a dogodio se u trećoj minuti. A onda je početkom drugog poluvremena nastao pravi haos

Navijačka grupa BH Fanaticos oglasila se na Twitteru nakon sinoćnjih ispada na utakmici Lihtenštajn – Bosna i Hercegovina.

Podsjećamo, Fanaticosi su u nekoliko dva navrata prekidali utakmicu protiv Lihtenštajna. Prekid početkom drugog dijela utakmice trajao je nekoliko minuta.

“Na račun BHF-a posljednih mjeseci i sedmica stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo “plaćenici” i slično. Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura). Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu. BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na DJELIMA, pa koliko god bila vrijedna ili ne”, tvrde Fanaticosi.

“Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek zašutite. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa”, poručili su BH Fanaticos.

Podsjetimo, prvi ispad izazvao je kraći prekid, a dogodio se u trećoj minuti. A onda je početkom drugog poluvremena nastao pravi haos. Veliki broj baklji ubačen je na teren. Na sreću, nijedna od njih nije ozlijedila nekog od igrača na terenu, iako su padale blizu njih.

Na kraju su reagovali sudija utakmice, delegat i kapiten Edin Džeko. Džeko je nekoliko minuta pričao s navijačima iza gola. nakon čega je utakmica nastavljena. Zmajevi su slavili rezultatom 2:0.