Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi adidas dres za Zmajeve

zmajevi novi dres adidas

Adidas je kreirao nove dresove N/FSBiH, u kojima će reprezentativci premijerno igrati na utakmicama baraža za EURO 2016 u Francuskoj.

Već 13. novembra u Zenici dočekuju Republiku Irsku i ovom prilikom nosiće plave dresove sa tri žute crte. Revanš je zakazan za 16. novembar u Dablinu, kada će prvi put biti prikazan gostujući dres.

Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbjeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre.

Ovo nije prvi put da adidas sarađuje sa bosanskim reprezentativcima. Prethodne sezone adidas je prvi put kreirao zvanične dresove N/FSBIH, a veza sa BiH fudbalom dodatno je bila osnažena sponzorskim ugovorima sa najpoznatijim
igračima kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.

Novi dresovi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupni širom svijeta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup.

Priključite se adidasovom razgovoru o fudbalu na adresi www.facebook.com/adidasfootball ili Twitter-u: @adidasfootball #allin or nothing.