Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u21

Okupljanje mlade reprezentacije BiH: Hadžić i Demirović priključuju se sutra

mlada-repka

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine okupit će se večeras u hotelu „Hercegovina“ na Ilidži uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine sa Velsom

Mladi fudbalski (U-21) reprezentativci Bosne i Hercegovine okupit će se večeras u hotelu „Hercegovina“ na Ilidži uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine sa Velsom, javlja Anadolu Agency (AA).

Za danas se očekuje dolazak 21 reprezentativca, dok bi se Benjamin Hadžić i Ermedin Demirović zbog rasporeda letova ekipi trebali priključiti sutra.

Prvi trening za kvalifikacionu utakmicu u Velsu izabranici selektora Vinka Marinovića će odraditi sutra u 11 sati u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru.

Reprezentativci BiH će se u Sarajevu pripremati do 17. novembra kada polaze za Vels. Meč Vels-BiH igrat će se 19. novembra u Wrexhamu.

Iz tri utakmice u kvalifikacijama za EURO 2021 BiH je osvojila četiri boda, dva manje od lidera u grupi ”7” Njemačke, koja ima i utakmicu manje. Belgija je, takođe, osvojila četiri boda, a Moldavija i Vels po tri.