Reprezentacija

Selektor Zmajeva

Petev u četvrtak saopštava imena reprezentativaca BiH za tri martovska meča

08/03/2021

Zbog pogoršane epidemiološke situacije neće se održati press-konferencija

Ivaylo Petev, selektor fudbalske “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine, danas će uputiti pozive igračima koji konkurišu za martovske utakmice nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo “Kataru 2022”, saopštili su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

BiH 24. marta u Helsinkiju u prvom kolu kvalifikacija igra protiv Finske. Tri dana kasnije na ima prijateljski susret u Zenici s Kostarikom, dok će 31. marta u Sarajevu za bodove za odlazak na Mundijal igrati s aktuelnim svjetskim prvakom Francuskom.

“Spisak reprezentativaca BiH za ove mečeve zvanično će biti objavljen na stranici Saveza u četvrtak, 11. marta. Zbog pogoršane epidemiološke situacije neće se održati press-konferencija ali će predstavnici medija nakon objave spiska, imati priliku da pošalju pitanja i to isključivo preko zvaničnih domena svojih redakcija. Od trenutka objave spiska, pitanja slati na email adresu: info_nsbih@nsbih.ba do petka do 9 sati. Selektor Ivaylo Petev uživo će odgovarati na pitanja posredstvom YouTube kanala N/FS BiH u petak, 12. marta, u periodu od 11 do 11.30 sati”, naveli su danas iz N/FS BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.