Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za sp

Počinje prodaja karata za Finsku i Ukrajinu, evo u kojim će se sve gradovima moći kupiti

petev

Iako je interes za utakmice reprezentacije značajno porastao, Nogometni savez BiH odlučio je da cijene karate će neće biti podignute na nivo na kojem su bile u “predkoronsko” vrijeme

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju dvije utakmice na Bilinom polju u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a Nogometni savez BiH objavio je detalje o prodaji ulaznica za ova dva meča.

Pretprodaja paketa ulaznica za utakmice Zmajeva sa Finskom i Ukrajinom je završena, a sutra (4. oktobra 2021.) od 9:00 sati počinje prodaja ulaznica za ove susrete putem ovlaštene partnerske agencije Centrotours.

Ulaznice se mogu kupiti u 14 bosanskohercegovačkih gradova, dok će se u glavnom gradu naše zemlje ulaznice prodavati na dva prodajna mjesta.

Iako je interes za utakmice reprezentacije značajno porastao, Nogometni savez BiH odlučio je da cijene karate će neće biti podignute na nivo na kojem su bile u “predkoronsko” vrijeme.

Cijena ulaznica za sjevernu i južnu tribinu za utakmice s Fincima i Ukrajincima iznose 10 KM, dok se ulaz na istočnu tribinu plaća 15 KM. Ulaznica za zapadnu tribinu košta 20 KM.

U nastavku možete pogledati spisak prodajnih mjesta sa kontakt telefonima.