Prosinečki danas proziva: Spisak za Crnu Goru i Koreju s nekoliko debitanata

prosinecki (4)

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki danas će objaviti spisak kandidata za prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje. Nije poznato na koliko će Prosinečki igrača računati, s tim što je ranije najavio mogućnost da neki koji su se na spisku nalazili prije dva mjeseca ovog puta budu pošteđeni kako bi se otvorio prostor da isproba nove kandidate.

Poznato je od ranije da je pozvan Darko Todorović iz Slobode, koga nije bilo na popisu za Senegal i Bugarsku, kao i Eldar Čivić iz Trnave, odnosno Stjepan Lončar iz Širokog Brijega. Na spisku je i Bojan Nastić iz Genka. Prosinečki je potvrdio da će na spisku biti i Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Pozivima se nadaju Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Sead Kolašinac, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Edin Džeko, Toni Šunjić, Edin Višća, Izet Hajrović, Ervin Zukanović, Kenan Kodro, Smail Prevljak, Darko Todorović, Elvis Sarić, Goran Zakarić, Eldar Čivić, Bojan Nastić, Tomislav Tomić, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Riad Bajić, Deni Milošević, Haris Duljević i Stjepan Lončar.