Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

selektor bih

Prosinečki: Onakav gol više nikada neće zabiti

prosinecki

Imamo Lihtenštajn i Armeniju u devetom mjesecu. To su utakmice koje moramo dobiti, kako bismo se u desetom mjesecu sa konkurentima borili za drugo mjesto u grupi

Selektor nogometne reprezentacije BiH nakon poraza od Italije bio je zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom.

“Momci su dali sve od sebe i odigrali odličnu utamicu. Ali prekinuo nas je taj prekrasan gol, koji više neće ponoviti u karijeri. Šteta, mislim da smo zaslužili barem bod. Kod 1:0 smo imali dvije sjajne šanse, ko zna kako bi završilo da smo pogodili, rekao je Prosinečki, koji je dodao:

“Od kad sam tu odigrali smo dosta dobrih utakmica, dizali se kroz Ligu nacija. Onda je došla Finska. A, što se tiče ove utakmice, šteta, jer smo s velikom Italijom bili u nekim trenucima i bolji. Insigne teško da će opet dati takav gol, koji je sve preokrenuo”, ponovio je Prosinečki, te najavio naredne utakmice.

“Grčka je izgubila od Armenije. Imamo Lihtenštajn i Armeniju u devetom mjesecu. To su utakmice koje moramo dobiti, kako bismo se u desetom mjesecu sa konkurentima borili za drugo mjesto u grupi, rekao je selektor vidno razočaran zbog poraza u Torinu.

Rezultati by SofaScore