Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sutra spisak

Prosinečki poziva dva nova igrača, za jednog od njih tvrdi: Ne znam je li do sada igrao

prosinecki

Hajradinović  jeodigrao sedam utakmica za mladu i osam za juniorsku reprezentaciju te postigao po jedan gol, ali do sada nije igrao za A-tim

Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki sutra će saopćiti spisak igrača za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za Evropsko prvenstvo 2020. protiv Italije koja se igra 15. novembra u Zenici i Lihtenštajna koja je na rasporedu 18. novembra u Vaduzu.

– Od novih igrača, otkrit ću vam, tu će biti mali Luka Menalo, koji u kontinuitetu igra veoma dobro za Olimpiju, te Haris Hajradinović iz Kasimpaše. Ne znam da li je Hajradinović ikad ranije pozivan u A-tim – rekao je selektor za Dnevni avaz.

Hajradinović  jeodigrao sedam utakmica za mladu i osam za juniorsku reprezentaciju te postigao po jedan gol, ali do sada nije igrao za A-tim.

– Menalo i Hajradinović igraju u odličnoj formi. Hajradinović je u posljednjoj utakmici postigao još jedan gol uz asistenciju, a inače stalno igra po 90 minuta. Pozvat ćemo ih da ih vidimo. Gledao sam posljednju utakmicu Kasimpaše na gostovanju protiv Goztepea, gdje je Hajradinović igrao veoma dobro – rekao je Prosinečki.