Reprezentacija

Veliki žuti

Prosinečki zbog zadnjeg poteza bit će još više omiljen “među rajom u BiH”

20/12/2018

Prosinečki je izvrsno okončao svoju prvu godinu mandata, trijumfalno je završio prvu fazu Lige nacija, a na proljeće ga čekaju kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko prvenstvo

Robert Prosinečki kao da je stvoren za Sarajevo i život u njemu. Veliki Žuti je stvarno legendaran, a svojim potezima će sigurno biti još i popularniji “među rajom”. Jer došao je “u goste”, pokazao poštovanje i ostvario veliki rezultat sa “Zmajevima”.

Zdravstvene probleme je ostavio iza sebe, drugi dan po izlasku iz bolnice popio je kafu s glumcem Tarikom Filipovićem, a prije nego što je krenuo u Zagreb na oporavak organizirao je prijateljsko druženje.

I to u kakvom sastavu, selektor Prosinečki na večeru je pozvao dvojicu učitelja i nekadašnjih selektora Ivicu Osima i Fuada Muzurovića, ali i o liječnika dr. Jusufa Šabanovića koji ga je dvaput operisao i brinuo se o njemu u bolnici.

Vrsna trenerska imena osim klupe BiH reprezentacije vezuju i zdravstveni problemi, Prosinečki je tek izašao iz bolnice, Muzurović je imao operativne zahvate, a Osim je svojedobno pretrpio težak moždani udar. ali priznat ćete da je rijetka slika u svijetu da aktualni selektor pozove svoje starije prethodnike, učitelje i zajedno da razmjenjuju mišljenje. Istina obojica “starih majstora” se slažu da je Prosinečki kvalitetno dugoročno rješenje za klupu “zmajeva”, piše Slobodna Dalmacija.

Da ne bi ispalo nešto neobično nešto prije ovog druženja Prosinečki se družio i sa zaposlenicima nogometnog Saveza, te predsjednikom Elvedinom Begićem, zahvalio im se na saradnji i krenuo kući porodici u Zagreb, na odmor i oporavak.

Prosinečki je izvrsno okončao svoju prvu godinu mandata, trijumfalno je završio prvu fazu Lige nacija, a na proljeće ga čekaju kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko prvenstvo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.