Reprezentacija

pogrešno ga shvatili

Šehić komentarisao Vranješovu poruku Fanatikosima, ali je brzo morao pojasniti

20/11/2018

Jedan od reprezentativaca koji je u komentarima, prvo se činilo, podržao Vranješa, bio je golman Ibrahim Šehić

Nakon što je Ognjen Vranješ na svom Instagramu odlučio poslati poruku BH Fanatikosima, navijačkoj grupi koja prati reprezentaciju BiH, njegov se post usijao od komentara.

Jedan od reprezentativaca koji je u komentarima, prvo se činilo, podržao Vranješa, bio je golman Ibrahim Šehić, koji je uz nekoliko emojia, kratko ostavo poruku za svog suigrača: “najjači”!

Ta je Šehićeva poruka izazvala različite komentare.

Većina komentara i nije baš primjerena za objavljivanje, jer sadrže žestoke uvrede i psovke.

Šehić se potom oglasio ponovo i napisao sljedeće: “ovo najjači je za naš tim, a ne za nešto drugo, opušteno ljudi”.

U nekoliko navrata u komentarima se javljao i sam Vranješ…

Podsjećamo, fudbaler Anderlechta je prozvao “bauštelce” iz BHF-a te kategorično poručio da je ponosan na svoje saigrače i uspjeh bh. reprezentacije.

“Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom, a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E, pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslJednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali”, poručio je Vranješ putem Instagrama.

Pogledajte raspravu na spomenutom postu koja uslijedila, uz napomenu da pojedini dijelovi sadržaja nisu za osobe mlađe od 18 godina…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.