Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Selekcija Irske trenirala u Zenici

irci-trening2

Selekcija Irske održala je večeras trening na stadionu “Bilino polje” u Zenici pred prvi susret baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

irci-trening1

Izabranici Martina O'Neilla trenirali su u dobrom raspoloženju iako će za susret protiv Bosne i Hercegovine biti oslabljeni. Selektor O'Neill napomenuo je na konferenciji za medije da je pobjeda imperativ i da svi, i nacija, ali i ekipa, žele otići na EURO, te da će čitav igrački kadar, i mladi igrači i igrači koji uskoro idu u penziju dati sve od sebe da se taj cilj i ostvari.

irci-trening

Irci su trenirali večeras na travnjaku “Bilinog polja” u Zenici, a to je posljednji trening reprezentacije Irske pred prvi susret baraža.

irci-trening3

Selekcije Bosne i Hercegovine i Irske igraju prvi susret baraža 13. novembra u Zenici, dok je uzvratni meč u ponedjeljak, 16. novembra u Dablinu, na stadionu “Aviva”, koji je inače stadion reprezentacije Irske. Oba stručna štaba najavili su jaku, motiviranu borbu kako bi ostvarili odlazak na EURO u Francuskoj 2016. godine.