Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za sp

Selektor Petev: Pukki? 70 metara sam sa loptom, tri naše greške…

FIN-BIH_240321-09 (1) (1)

Dali smo im priliku da okrenu utakmicu. Ipak, pokazali smo katrakter, zabili smo za dva, dva i to je jedan bod. Nažalost

Selektor Ivaylo Petev nakon utakmice nije bio sretan.

“Osmjeh? Ne znam gdje ste vidjeli osmjeh, nije ga bilo”, odgovorio je Petev na konstataciju voditelja Nove BH da je vidio osmjen na njegovom licu nakon meča.

“Utakmica je već prošla, mislim da smo imali malo više šansi od našeg protivnika. Ipak je otvaranje kvalifikacija. Imali smo malo problema u neki trenucima utakmice. Ali imali smo i tri četiri stopostone šanse, ali nažalost nismo iskoristili”, kazao je Bugarin.

“Dali smo im priliku da okrenu utakmicu. Ipak, pokazali smo katrakter, zabili smo za dva, dva i to je jedan bod. Nažalost.”

Pukki?

“I prvi i drugi gol, mene smeta, posebno drugi. 70 metara sam sa loptom, tri greške smo napravili. Nismo reagovali kako treba. Ali prošlo je, analizirat ćemo, vidjećemo gdje smo pogriješili. Čeka nas nova utakmica protiv Francuske”, kazao je smireno Bugarin.

Na konstataciju da je kasnio s izmjenama, Petev je odgovorio:

“To je vaše mišljenje, prihvaćam. Ali, ja smatram da je bilo uredu”.

Francuska?

“To vam je najbolji dokaz. Prva utakmica, otvaranje kvalifikacija, uvijek je nezgodna. Meni je žao da nismo iskoristili šanse, koje smo imali”, poručio je Petev.