Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

selektor zmajeva

Sergeju Barbarezu pozlilo na aerodromu, nije odletio u Englesku!

Foto: NSBiH

Reprezentacija BiH sutra od 20,45 sati igra utakmicu protiv Engleske u Newcastleu, dok 9. juna gostujemo Italiji u Empoliju

Delegacija nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odletjela je jutros u Newcastle, gdje ih očekuje utakmica protiv Engleske, ali među putnicima nije bio selektor Sergej Barbarez.

Kako se saznaje, Barbarezu je pozlilo na aerodromu i on se morao vratiti kako bi obavio preglede. Barbarez će se ekipi u Engleskoj priključiti naknadno, saopćeno je iz NSBiH.

Nije još uvijek poznato da li će se pridružiti reprezentativcima u Engleskoj ili će otputovati za Italiju direktno, pošto naši reprezentativci tamo idu dan nakon utakmice.

Prema planu, danas su na stadionu St. James Park na programu službene medijske aktivnosti naše reprezentacije. U 17:30 po lokalnom vremenu (18:30 po našem) bit će održana press-konferencija, dok će pola sata poslije Zmajevi odraditi trening.

Reprezentacija BiH sutra od 20,45 sati igra utakmicu protiv Engleske u Newcastleu, dok 9. juna gostujemo Italiji u Empoliju.