bilino polje

Šta su BH Fanaticosi rekli igračima nakon utakmice: “U čemu je problem?”

New Project – 2021-11-17T122847.487

Naredni izazovi našu reprezentaciju očekuju u Ligi nacija, a nakon toga igrat ćemo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine

Najvatreniji navijači reprezentacije BiH “BH Fanaticosi” objavila su videosnimak nastao nakon sinoćnje utakmice protiv Ukrajine na Bilinom Polju (0:2), u kojem se može čuti šta su poručili Zmajevima nakon još jednih u nizu neuspješnih kvalifikacija.

“Ovaj grb je svetinja. U čemu je problem? Ne može se ovako igrati za reprezentaciju! Koji je ovo ku**c!? Nismo vas skupili na ulici, profesionalci ste… Nema više opijanja po kafanama, nema slikanja i kome nije jasno, nek ne dolazi za reprezentaciju. Gledajte šta ste napravili, da je prazan stadion…”, poručili su BH Fanaticosi i nastavili:

“Ne igrate srcem, mora to bolje i mora se igrati srcem. Nije problem, izgubite 10:0, ali kada se bacaš na svaku loptu… Jel vam jasno momci? Našu podršku imate, ali se ovo mora promijeniti.”

Nakon svega, BH Fanaticosi su još jednom uz pjesmu pružili podršku Zmajevima.

Naredni izazovi našu reprezentaciju očekuju u Ligi nacija, a nakon toga igrat ćemo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine.