Utakmice nogometne reprezentacije BiH

Za navijače BiH 800 ulaznica za meč u Tampereu i 2099 u Torinu

bih grcka zenica1

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu dostaviti svoje prijave za određeni broj ulaznica, najkasnije do 20. maja, putem e-mail adresa

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za EP nastavlja 8. juna utakmicom protiv Finske u Tampereu, a za taj meč je za navijače BiH rezervisano 800 ulaznica, po cijeni od 28 eura.

Nogometna asocijacija Finske neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je Nogometni savez BiH jedini ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Za utakmicu u Torinu protiv Italije, koja je na rasporedu 11. juna, za bh. navijače rezervisano je 2.099 ulaznica za gostujući sektor stadiona Juventusa. Cijena pojedinačne ulaznice je 20 eura, a jedini ovlašten i nadležan za prodaju je NSBiH.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu dostaviti svoje prijave za određeni broj ulaznica, najkasnije do 20. maja, putem e-mail adresa: finska-bih@nsbih.ba i italija-bih@nsbih.ba, saopćeno je iz NSBiH.

Pojedinačno se može aplicirati za najviše dvije ulaznice, uz dostavljanje fotokopije identifikacionih dokumenata (pasoša) svih aplikanata, s adresom prebivališta i datumom rođenja.

Organizovana grupa može aplicirati za više od dvije ulaznice, s tim što putem e-maila treba dostaviti fotokopiju identifikacionih dokumenata (pasoša) svih navijača/putnika sa datumima rođenja i mjestom prebivališta, kao i informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Finskoj, odnosno Italiji, preciziraju iz Saveza.

U skladu s odredbama italijanskog zakona na svakoj ulaznici mora nalaziti ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja i nacionalnost. Provjerom ličnih dokumenata na ulazu stadiona će biti izvršena identifikacija donosioca ulaznice sa napisanim podacima te neće biti moguć ulazak na stadion ukoliko se podaci ne budu slagali.