Internet

Facebook Messenger sprema još jedno iznenađenje

02/06/2016

Facebook Messenger je na svom zvaničnom Facebook nalogu objavio da će obezbijediti ogroman izbor raznih novih emotikona koje će korisnici raznih platformi moći da koriste, čak iako nemaju najnoviji softver sa ažuriranim emotikonima.

Iz Facebooka takođe kažu da će objediniti način na koji se emotikoni prikazuju u Facebook Messenger aplikaciji prikazivanjem emotikona na isti način na svim platformama.

„Nema više polomljenih crnih kutija ili emotikona koji nemaju smisla. Naši karakteri su konzistentni svaki put kada ih koristite, bez obzira na platformu koju primalac koristi.“

Messenger će obezbediti 1500 raznih novih emotikona koji će biti ponuđeni u više verzija, piše GSM Arena.

Osim emotikona, Facebook je spremio i Windows 10 Mobile verziju Messengera. Aplikacija je trenutno u beta fazi što znači da će nekih bagova ipak biti. Aplikacija se može preuzeti sa Windows Store prodavnice već danas.

Takođe, Facebook razmišlja o uvođenju end-to-end enkripcije, kao što je to uradio sa svojom WhatsApp aplikacijom. Doduše, ovu opciju će korisnici u Messenger aplikaciji moći da uključe, odnosno isključe po želji.

Komentari