Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ćiro šokiran zbog Halilovića: Sumnjam u Čačićeve selektorske kvalitete

ciro blazevic cigar

– Alen je potonuo! Niko nije mislio da je to moguće, pa tako ni on. Pa na popisu su igrači koji su igrali manje od Alena, i to u slabijim ligama!? No, takve se stvari često događaju u reprezentacijama poput Hrvatske, Srbije, Crne Gore – rekao je Zoran Stojadinović, menadžer Alena Halilovića nakon što se njegov štićenik nije našao na spisku hrvatskog selektora Ante Čačića za EURO 2016.

Odmah nakon što je Čačić obznanio da je prekrižio mladog Halilovića u Hrvatskoj je krenula lavina kritika na račun selektora, a većina onih koju su se oglasili u medijima sumnjaju da Čačić takvu odluku nije donio samostalno.

U utjecaj sa strane sumnja i bivši selektor Hrvatske i BiH, Miroslav Ćiro Blažević.

– Ako je Ante Čačić odluku o brisanju Alena Halilovića s popisa donio samostalno, onda ozbiljno sumnjam u njegove selektorske kvalitete – rekao je Ćiro Blažević.

ciro cacic

Ćiro i Čačić

– Šokiran sam. Smatrao sam da će Alen ići na Euro. Moram vam priznati da sam jako tužan zbog takve Čačićeve odluke, odnosno što Alen neće na Euro – rekao je Ćiro.

Halilovića je u Dinamu trenirao Krunoslav Jurčić i dobro zna Alenove kapacitete.

– Jednom sam rekao da je Halilović talent kakav se rađa jednom u sto godina i očekivao sam da će jednog dana doista igrati u klubu kakav je Barcelona. Ali jedan univerzitetski trener američke košarke rekao je da vas talent dovodi samo pred vrata, a da ostalo morate napraviti radom. Bio sam u Dinamu zajedno s Alenom i u to vrijeme se dosta pisalo o tome kako ga tjeram da previše radi. S Alenom nikad nisam imao nikakvih problema, nikad nisam osjetio da je bahat ili nešto slično, uvijek je sve bilo u redu – rekao je Jurčić.

halilovic gijon

– Mnogi igrači koji su bili ispred Alena ionako neće u Francuskoj dobiti značajniju minutažu – dodao je Kruno Jurčić.

A, za Halilovića su sinoć ponovno stigle nove loše vijesti. Naime, španski su mediji javili kako mu je navodno propao već dogovoreni transfer u Valenciju.