Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Google ima novu stranicu za zaštitu privatnosti

googlemyaccounta

Google je promijenio način na koji možete pratiti i mijenjati svoje postavke za privatnost i sigurnost u uslugama koje nudi. Najveća novost je nova stranica My Account.

Cilj novog izdanja stranice My Account je ponuditi više informacija i bolji kontekst za odluke vezane uz zaštitu privatnosti u Googleovim servisima.

Tako će vas, primjerice, alat ‘privacy checkup’ provesti kroz postavke koje određuju koje aktivnosti na webu i korisničkom računu se prate ili želite li zadržati povijest pregledavanja na YouTubeu.

Postoji sigurnosna provjera pomoću koje možete pregledati sigurnosne postavke i nedavna događanja, povezane uređaje, koje aplikacije imaju pristup informacijama iz vašeg korisničkog računa i tome slično.

Dodali su i brzi pristup alatu Ad Settings, koji omogućava prilagođavanje oglasa vašim potrebamai željama ili prestanak praćenja personaliziranih oglasa u cijelosti.

Uz My Account, Google je predstavio i novo web odredište posvećeno zaštiti privatnosti. Pogledajte odgovore na često postavljana pitanja (poput, recimo, koje podatke Google prikuplja) na privacy.google.com, postavite pitanje ako vas nešto zanima.