Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Michael Moore otvorio internet stranicu TrumpiLeaks

moore

Poznati reditelj i politički aktivist Michael Moore otvorio je internet stranicu “TrumpiLeaks” putem koje poziva „zviždače“ da mu dostave povjerljive informacije o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i njegovoj administraciji.

– Američki patrioti u vladi, policijskim agencijama ili privatnom sektoru koji su upoznati s kriminalom ili kršenjem javnog povjerenja i propisa od strane Donalda Trumpa ili njegovih saradnika moraju o tome upoznati javnosti kako bi zaštitili SAD od tiranije – objavio je Moore, prenosi Reuters.

Najavio je da snima dokumentarni film o Trumpu, tvrdeći da nakon što bude objavljen „ništa više neće niti isto“. Reditelj je poznat po svojim kritičkim djelima usmjerenim prema ranijem predsjedniku SAD George W. Bushu.

– Znam da je ovo riskantno i da možemo upasti u nevolje. Ali, previše je dramatična situacija da bi mislili o svojoj sigurnosti – naveo je Moore. Neki utjecajni mediji poput The Washington Posta, Huffington Posta i The New York Timesa na svoje internet stranice su postavili link na Mooreov novi projekt.