Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nema više muke s bivšima na Facebooku

facebook

Budući da se dio svih naših života nalazi na Faceboku, slavna društvena mreža maksimalno nam je otežavala prekide. Osim samog prekida, prvo morate promijeniti svoj ljubavni status, a onda gledati njegovo ili njezino ime i lice svaki put kad pregledavate vremensku liniju.

Možete tu osobu ukloniti iz prijatelja, ali i to ponekad zna biti neugodno. Upravo zbog toga, Facebook je odlučio maksimalno olakšati cjelokupni proces.

Iako je trenutno samo na mobilnoj aplikaciji u SAD-u, mogućnost će uskoro biti dostupna i kod nas.

Evo kako funkcioniše: Nakon što odlučite prekinuti s dečkom ili djevojkom, odnosno to službeno obznaniti u svijetu Facebooka, promijenite ljubavni status kao i obično. Zatim ćete imati mogućnost izmijeniti koliko često želite vidjeti njegovo ili njeno glupo lice na internetu. To znači da ćete imati mogućnost ponašati se kao da ste tu osobu potpuno izbrisali iz života, čak i ako je i dalje na vašem popisu prijatelja.

Da bi sve bilo bolje, istu stvar možete učiniti i s vlastitim postovima i potpuno ih sakriti od te osobe bez da primijeti. Za sve starije postove, s lakoćom možete ukloniti sve tagove i statuse na kojemu ste spominjali njegovo ili njezino ime ili stavljali zajedničke slike kako se ne biste mučili s opcijom „Na današnji dan“.