Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Internet

Pet savjeta za bržu i kvalitetniju Wi-Fi vezu u kući

17/09/2015

postoji nekoliko trikova kojima možete pojačati Wi-Fi signal. Jednostavne stvari poput premještanja rutera i namještanje antena mogu napraviti značajnu razliku.

Nekada smo imali stolno računalo koje se spajalo na internet preko mrežnog kabela, no danas kada spajamo mobitele, tablete i laptope na bežični internet, bitno je da nam je Wi-Fi signal brz i kvalitetan.

Srećom, postoji nekoliko trikova kojima možete pojačati Wi-Fi signal. Jednostavne stvari poput premještanja rutera i namještanje antena mogu napraviti razliku.

U videu možete pogledati 5 savjeta koji će vam pomoći da izvučete maksimum od svoje bežične kućne Wi-Fi mreže. Tako se savjetuje da ruter bude u središtu stana i na otvorenom, ali ne i na podu. Ruter ne bi trebao biti pored ostalih elektroničkih uređaja. Imate li ruter s dvije antene, idealno bi bilo da jedna bude horizontalno, a druga vertikalno. Izmjerite jačinu signala uz pomoć neke aplikacije kako bi vidjeli gdje su vam problemi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.