Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saznajte gdje možete naći emotikone kakve niko nema

emotikoni

U zadnjih 30 godina emotikoni su prošli dug put i razvili se do neslućenih razmjera. Nema naznaka kako će se u dogledno vrijeme prestati mijenjati i dobivati nova obličja. Ogromnoj većini ljudi doslovno je nemoguće pratiti i pamtiti sve te promjene. Srećom, postoje oni koji tome posvećuju vrijeme i trud umjesto nas.

CopyShrug (web)

Želite emotikonom pokazati kako sliježete ramenima, ali ne znate koju kombinaciju tipki trebate pritisnuti? Ovo web odredište će vam pomoći ispisati emotikon kojim možete reći puno toga – zašto ne, što god, nije važno, ko zna i tome slično – a za koji bi inače trebali imati pristup japanskoj tastaturi. Možete ga koristiti i u mobilnim preglednicima.

Lenny Faces (web)

Možda ne znate kako se zove Lenny Face, ali ovaj ste emotikon (ili neku od njegovih izvedenica) gotovo sigurno imali prilike vidjeti, pogotovo ako ste često na forumima, Redditu ili Twitteru.

LennyFaces.net ponudit će vam tablicu sa svim različitim verzijama, koju možete pregledavati po kategorijama i kopirati bez korištenja naredbe CTRL+C.

Kawaii Face (web)

Kao što smo već spomenuli, Lenny je potekao s japanskih foruma i dio je Kawaii trendova koji nude veliki izbor unikodnih znakova za izražavanje raznovrsnih osjećaja. Kawaii je japanski izraz za slatko, simpatično.

Kawaii Faces ih nudi posložene po kategorijama (sretni, tužni, ljutiti, zaljubljeni, partijanerski i uvrnuti), s mogućnošću brzog pregleda najpopularnijih kao i punog popisa, Morat ćete ručno kopirati emotikone.

Copy and Paste Emoji (web)

Emotikone je danas moguće koristiti u velikom broju aplikacija, a postoji i nekoliko mobilnih tipkovnica koje ih podržavaju. Ipak, računari ih prihvaćaju sporije no što je poželjno. Ovo web odredište sadrži popis gotovo svih emotikona koji vam mogu pasti na pamet, razvrstanih po kategorijama. Kucnite ili kliknite po emotikonu kako bi ga prebacili na svoj clipboard i zalijepili gdje god želite.

Mega Emoji (web)

S alatom za znakovlje u Windowsima možete puno toga, ali morate i znati kako ga koristiti kako bi pronašli tačno ono što tražite. Mega Emoji je prečica do svih dostupnih unikodnih znakova, koje je lako pronaći i moguće kopirati jednim potezom.

Text Smilies (web)

Ovo web odredište će vam omogućiti izradu vlastitih emotikona Lenny. Na raspolaganju su vam razni elementi koje možete ispremiješati i sastaviti pomoću dugmeta Randomize.