Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta se nalazi na najeksluzivnijoj web stranici

web-exlusive

Neobična web stranica ovih je dana postala hit i zaintrigirala hiljade korisnika. Most Exclusive website ima malo drugačija pravila te su mnogi pohrlili vidjeti o čemu se radi.

Naime, na ovoj stranici u svakom trenu može biti jedan posjetitelj, ulazi se jedan po jedan, a ondje se može zadržati samo 60 sekundi. Kada otvorite stranicu, morate uzeti kartu i čekati u redu da bi ušli i vidjeli što se to nalazi na unutra. Zasad je izdano gotovo 300.000 karata.

Stranicu je izradio Justin Foley te je nedavno napisao da nije očekivao toliko posjetitelja na stranici. Iako se nije izjasnio koja je točno namjena stranice, lako je moguće da se zapravo radi o nekakvom eksperimentu.

Slična stranica, sličnog imena, The World's Most Exclusive website, pokrenuta je 2011. godine, ali bila je ograničena na korisnike s Twitter profilima. Stranica je radila dva i pol mjeseca, a zatim su korisnici koji su pokušali ući dobili poruku da je eksperiment završio.

Nakon što napokon uđete na najekskluzivniju stranicu, što ovih dana nije lako jer je navala velika, možete ostaviti komentar kako bi dokazali da ste bili ondje. Nakon objave komentara, čeka vas to veliko iznenađenje koje ste čekali satima, ako ne i danima – slike mačaka.