Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nova opcija

YouTube će korisnike uskoro početi podsjećati da su “pretjerali”

youtube

YouTube je zbog toga dodao novu funkciju koja će da podsjeti korisnike, ukoliko već dugo gledaju video-snimke, da je vrijeme za krevet

S obzirom na to da smo u posljednje vrijeme stalno bili kod kuće, mnogi pred ekranom laptopa ili mobilnog telefona provode više vremena nego ranije.

YouTube je zbog toga dodao novu funkciju koja će da podsjeti korisnike, ukoliko već dugo gledaju video-snimke, da je vrijeme za krevet.

Nova funkcija je liči na onu koja već postoji, odnosno podešavanje “podsjetnika”.

Ovdje možete da namjestite vrijeme na koje će vam izlazi poruka od sajta ili apliakcije, i možete sami da izaberete da li ćete odložiti poruku za 10 minuta, potpuno isključiti podsjetnik, ili prestati sa gledanjem i otići na spavanje.

Funkciju možete da uključite u podešavanjima svog naloga na sajtu, a onda samo izaberete “Remind me when it’s time to sleep”.

Dok ova opcija ne stigne za sve korisnike mobilnih telefona, aktivirajte sličnu funkciju u YouTube aplikaciji tako što ćete da izaberete sliku svog profila, pa onda “View Time ili “Time watched”, a zatim “Remind me to take a break”.