Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"California streaming"

Apple zakazao septembarsku konferenciju na kojoj će biti predstavljen iPhone 13

apple

Septembarski događaj kompanije je njegov najvažniji u godini, postavljajući svoju liniju proizvoda za sezonu prazničnih kupovina

Najvažniji događaj ove godine tehnološkog giganta ostaće virtuelan, sa potencijalno značajnim portfolijom proizvoda koje će objaviti.

Sljedeći Apple-ov događaj, očekuje se da uključuje Apple Watch Series 7 i iPhone 13, a održava se 14. septembra u večernjim satima, potvrdila je kompanija. Događaj će se, kao i svi prethodni u posljednjih godinu i po dana, održati u potpunosti na internetu usred stalne zabrinutosti oko pandemije.

Apple-ov poziv uključuje izraz “California streaming”. Sadrži neonski obris Apple logotipa postavljen na silueti planinskog lanca.

Septembarski događaj kompanije je njegov najvažniji u godini, postavljajući svoju liniju proizvoda za sezonu prazničnih kupovina. Prošle godine, Apple je u drugoj polovini održao tri velika izdanja proizvoda, odvajajući najave za svoje najnovije Apple satove, iPad, iPhone i Mac računare. Izdanja su pomogla Appleovoj prodaji i dobiti na najvišem nivou, postavljajući rekorde prihoda za iPhone, iPad i Mac računare kompanije.

Nejasno je samo koje će proizvode Apple najaviti iako se svakako očekuju makar iPhone 13 i Apple Watch 7.

Apple bi takođe mogao da govori o nekim od svojih novih trikova proširene stvarnosti ili drugim nadolazećim AR projektima potencijalno uključujući u to i AR naočale. Kao i prethodni pozivi, i ovaj ima AR trik koji stvara portal za mješovitu stvarnost.