Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Mobiteli

BH Telecom i Mobis Electronics predstavili Alcatel One Touch Idol 3 (FOTO)

04/06/2015

U poslovnici BH Telecoma u Sarajevo City Centru danas su predstavnici kompanija BH Telecom i Mobis Electronics predstavili novi mobilni uređaj Alcatel One Touch Idol 3.

One Touch Idol 3 je prvi reverzibilni telefon sa jedinstvenom funkcijom koja korisniku omogućava da telefon koristi i kada je okrenut naopako. Zvučnici i mikrofoni nalaze se s obje strane, tako da se i razgovori mogu voditi neometano kako god da se okrene telefon. Aplikacijama je lako rukovati kao i kod svih ostalih android uređaja.

– Alcatel One Touch Idol 3 fantastično je mobilno iskustvo. Ovaj telefon nudi vrhunske funkcije po vrlo pristupačnoj cijeni. Alcatel je čak osvojio četiri prestižne nagrade na sajmu Mobile World Congress 2015 za One Touch Idol 3, a to dovoljno govori o kakvom se uređaju radi. Zasigurno će korisnici pametnih telefona u Bosni i Hercegovini biti oduševljeni ovim mobilnim iskustvom – istakao je Bojan Jović, predstavnik kompanije Mobis Electronics.

Novi Alcatel One Touch Idol 3, kako je istaknuto tokom prezentacije, dolazi s trenutno najboljim dizajnom, komponentama i softverom.

Što se nagrada tiče, osvojio je “Pick MWC 2015” od popularnih Mashable, Android Authoritv i Android Central stranica, kao i “Best of MWC 2015” od Know Your Mobile stranice.

Idol 3 je tanak 7,7 mm, postoje dvije verzije ovog uređaja pod istim imenom. Veća verzija opremljena je sa 5,5-inčnim FHD IPS ekranom, dok manja verzija posjeduje ekran od 4,7 inča.

Telefon je, kako kaže Jović, spoj kvaliteta i odlične cijene i bez ikakve sumnje ispunit će očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

Ovaj mobilni uređaj bit će dostupan u svim prodajnim centrima BH Telecoma, sa mogućnošću kupovine na 12 ili 24 rate, uz neki od postojećih postpaid paketa BH Telecoma.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.