Novi HTC One M9 i u ponudi BH Telecoma

HTC_01

Predstavnici kompanija BH Telecom i HTC danas su u Sarajevu predstavili najljepši i najsnažniji smartphone do sada – HTC One M9. Ovaj mobilni uređaj bit će dostupan u svim prodajnim centrima BH Telecom-a, sa mogućnošću kupovine

na 12 ili 24 rate, uz neki od postojećih postpaid paketa BH Telecoma. Novi model je klasik, a s druge strane nenadmašna kombinacija stila i performansi koje omogućavaju da od svog mobilnog telefona dobijete najviše.

“HTC One M9 izgrađen je na temelju trogodišnje potrage za izvrsnošću, spaja najbolje od nagrađivanih modela HTC One M7 i HTC One M8 u nevjerovatan, kultni dizajn. Novi model HTC-a više je od običnog telefona, on je dodatak vašoj osobnosti. U potpunosti smo sigurni da će ovaj uređaj ispuniti očekivanja korisnika u BiH”, istakla je Petra Razić Rogić, regionalna menadžerica HTC-a za Adriatic regiju.

Upečatljiv metalni obrub ovog telefona savršeno se spaja sa skladnim oblinama, stvarajući raskošan, draguljarski dojam. Jednostavno za držanje, potpuno metalno, jednodijelno kućište naglašeno je savršenom dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji.

“Drago nam je što će BH Telecom imati priliku ponuditi svojim kupcima ovaj mobilni uređaj i sigurni smo da će HTC One M9 zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika. Moram naglasiti da će prvih 50 kupaca ovog telefona na poklon dobiti Re kameru. Ova kamera nudi nevjerovatnu zabavu i jednostavna je za upotrebu. Ona se uključuje u Vašoj ruci, snima fotografije i videozapise te sve prenosi na Vaš telefon”, poručio je Hamdo Katica, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja BH Telecoma.

HTC One M9 ima izuzetne performanse, a kamere su dizajnirane tako da svaki trenutak uhvate u zapanjujućoj kvaliteti. Glavna kamera predstavlja nevjerojatnih 20 megapiksela koji će detalje naglasiti u punoj oštrini i složenosti.
Automatska ekspozicija i ultrapikseli koji uhvate 300 posto više svjetla od standardnih kamera donose oštre i prirodnije autoportrete u svim režimima osvjetljenja.

Današnju promociju upotpunili su hip hoperi koji su prisutne zvanice, ali i slučajne prolaznike, zadivili svojim vještinama. Za prisutne novinare organizirana je nagradna igra, a najsretniji predstavnik medija nagrađen je novim HTC One M9.