Mobiteli

model S11

Novi Samsung Galaxy stiže mnogo brže nego što se očekivalo!? (FOTO)

08/10/2019

Samsung, navodno, razvija čak četiri Galaxy S11 modela u ovom trenutku

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ na tržištu su tek nekoliko mjeseci, a sve oči su već uprte u narednu liniju Samsungovih premijum telefona – Galaxy S11.

Sada je sajt SamMobile došao do informacija koje sugrišu kada bi Samsung Galaxy S11 linija mogla biti predstavljena.

Prema prvobitnim informacijama, Samsung trenutno planira Unpacked događaj za Galaxy S11 seriju za 18. februar. Ovo će kompaniji omogućiti oko pet dana promocije uređaja prije početka MWC 2020 konferencije. U pitanju je slična taktika koju je Samsung koristio i ove godine sa Galaxy S10 linijom.

Samsung, navodno, razvija čak četiri Galaxy S11 modela u ovom trenutku, a očekuje se da će ih pokretati Qualcomm Snapdragon 865 čipset u SAD i Kini, kao i Exynos 9830 čip na ostalim tržištima, piše PhoneArena.

Očekuje se i da će uređaj imati 8GB RAM-a i 128GB skladišnog u osnovnoj verziji, dok bi najjači modeli mogli imati do 12GB RAM-a i 256GB prostora.

Spoljne izmjene će uključivati smanjen okvir oko ekrana i manji punch-hole na Infinity-O displeju.

Očekuje se i modifikovana kamera na poleđini, sa trećim senzorom na Galaxy S11e modelu i četvrtim na Galaxy S11 i Galaxy S11+ verzijama. Glasine sugerišu glavnu kameru sa senzotrom od 108MP, prenosi Benchmark.

U prethodnom periodu pojavilo se nekoliko detalja i patenata koji ukazuju na minijatarni spektrometar, hologramski prikaz obavještenja i drugo…

Komentari

Autor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.