Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Mobiteli

Obradite fotografiju na mobitelu kao da je radio profesionalac

20/07/2015

Prije nego što postavite najnoviju fotografiju na društvene mreže, provucite je kroz neku od ovih besplatnih aplikacija.

Igrajte se s osvjetljenjem

Aplikacija koja vam brzo i jednostavno omogućava da dodajete slojeve osvjetljenja svojim fotografijama, kao i da im dodajte efekte i “provlačite” kroz različite stilove fotografija.

Uz aplikaciju Photo director možete da koristite i mnogo naprednije funkcije.

Napravite kolaž omiljenih fotografija

Ovo je aplikacija za ljude koji vole da brzo obrade svoje omiljene fotografije i naprave kolaž, koji će kasnije podijeli na društvenim mrežama. Pixlr Express sadrži mogućnost mnogobrojnih efekata, a između ostalih i kozmetičko uljepšavanje (uklanjanje crvenih očiju, popravljanje tena).

Za one koji žele da uštede vrijeme, postoje podešavanja Frequently Used, koja mogu da budu iskorištena da povećate brzinu, kojom će fotografije biti obrađene.

Zabavite se bojama

Još jedna aplikacija koja omogućava brzo i zabavno obrađivanje fotografija, Photo editor by Lidow pruža mnoštvo opcija, filtera i podešavanja.
Kompleksnija je od ostalih aplikacija, ali to je dio šarma. Postoji mnogo zabavnih podešavanja, koja su laka za upotrebu i mogu da se primene u roku od jedne sekunde.

Sve u jednom

Ako želite da obrađujete fotografije i dodajete efekte, da se slikate, crtate i dijelite na društvenoj platformi, PicsArt je prava aplikacija za vas.

Savršeno dizajniran program sa filterima i dekoracijom!

Komentari

1 Comment

  1. mk

    20/07/2015 at 23:30

    Fotka gubi na kvalitetu u bilo kojem od ovih programa kao prvo rezoluciju br2 invert boje su ne prirodne i ne sinhronizuju se bez obzira ako vam je dobar tel i kamera . Da bi istusirali fotku a da ne izgubi na strukturi vec da joj poboljsate efekte morate kupiti neki od programa bio photoshop ili imageedithor a sa ovim mozete samo zajebati sliku gdje imate mogucnost da nabacite hdrr-a sephie , bloora ili neku vignjetu ;) poz

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.