Pobjednici osvojili SonyXperia L1 i SonyXperia XA2 mobitele

Alem Rahmanovic

Admir Bahtić, Emir Bašić i Alem Rahmanović pobjednici su nagradnog konkursa “Selfie uradi i urami“ koji su kompanije BH Telecom i Comtrade distribution d.o.o. organizovale u periodu od 9. do 14. juna. Najkreativnijim fotografijama napravljenim na promociji SonyXperia telefona na sarajevskoj žičari i njihovom objavom uz hasthagove #uslikajteljepotuzivota #SonyXperia #BHTelecom i #mojaprica, pobjednici su osvojili nove SonyXperia L1 i SonyXperia XA2 mobitele.

Ovi elegantni pametni telefoni sa prepoznatljivim Sony dizajnom, imaju full HD ekrane, brze i fluidne performanse te veliku memoriju koja se dodatno može proširiti putem microSD kartice. Uz opcije kao što su autofokus, 4K, stereo i slowmotion snimanje, bilježenje bitnih životnih trenutaka dobilo je jednu novu dimenziju. Ovi modeli nalaze se u posebnoj ponudi BH Telecom za samo 1 KM u NoLimit paketima.

«Sretnim dobitnicima čestitamo i zahvaljujemo svima na učešću kako u promociji tako i u nagradnom konkursu», istakla je Ema Delalić, marketing koordinatorica kompanije Comtrade d.o.o. te posebno izrazila zadovoljstvo što su građani i građanke bili dio jedne pozitivne priče uz promociju Sony mobitela.

«Novi slogan kompanije BH Telecom #mojaprica uz ovu akciju promovisan je na najbolji način, jer su učesnici ispričali svoje priče fotografijom i osvojili vrijedne nagrade i na tome im čestitam», dodala je Nađa Lutvikadić-Fočo, PR menadžerica kompanije BH Telecom i najavila uručenje nagrada slijedeće sedmice u prostorijama ove kompanije.

Više detalja o posebnoj ponudi dostupni su na www.bhtelecom.ba, a kako je bilo na promociji pogledajte u nastavku.