Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oglasio se Aleksandar Vučić povodom nestalog novinara u Srbiji

vucic

Svi resursi su na raspolaganju policiji i Bezbjednosno-informativnoj agenciji (BIA) u pronalaženju novinara Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak noćas prijavljen u Beloj Crkvi, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, navodeći da ga svakih 15 minuta obavještavaju o rezultatima potrage, javlja Anadolu Agency (AA).

“Nadam se da će uspjeti da riješe slučaj, a više podataka ne mogu da iznosim u javnost”, kazao je Vučić novinarima, ističući da ga na svakih 15 minuta o rezultatima potrage za Cvetkovićem obavještavaju ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor BIA Bratislav Gašić.

MUP Srbije saopštio je ranije danas da je angažovao više organizacionih jedinica koje tragaju za nestalim novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem, kao i da se obavlja pretraga šireg terena gdje je pronađeno vozilo koje je on koristio.

Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke ‘polo’ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svjetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta, nakon čega ja utvrđeno da je riječ o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca.

Vučić je govorio i o ubistvu jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, istakavši da će u narednim danima iznijeti informacije o Ivanovićevom ubistvu.

“Neću danas da govorim o tome, ali narednih dana ću se obratiti narodu i reći i povezati sa drugim slučajevima, vezanim i za Olivera Ivanovića i za neke druge stvari. Pa će se možda ljudi iznenaditi određenim informacijama koje saznaju”, naveo je Vučić.