Mobiteli

Besprijekorne fotke

Savršene fotografije uz nove pametne Samsung Galaxy S10 telefone

03/04/2019

Cijeli komplet objektiva u vašem džepu

Budimo iskreni, svi želimo one besprijekorne fotografije kojima se možemo pohvaliti našoj porodici i prijateljima, ali ponekad nas naši pametni telefoni iznevjere i fotografija ne ispadne baš onako kako želimo. Najnoviji Samsung Galaxy pametni telefoni S10e, S10 i S10+ dolaze s kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf.

Cijeli komplet objektiva u vašem džepu

Samsung Galaxy pametni telefoni S10e, S10 i S10+ dolaze s višefunkcionalnim kamerama koje će unijeti revoluciju u vaše fotografije i video zapise. Galaxy S10+ ima tri zadnje i dvije prednje kamere, Galaxy S10 tri zadnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e ima dvije zadnje i jednu prednju kameru. Glavna zadnja kamera sva tri modela može snimati video zapise u izuzetno visokoj UHD @60 FPS kvaliteti, a prednja kamera po prvi put može snimati UHD videozapise za sve vaše selfie uspomene. Moći ćete se pohvaliti i sa izuzetno stabilnim videozapisima, nalik onima na akcijskim kamerama, zahvaljujući novoj funkciji super stabilizacije. Također, po prvi put u mobilnoj industriji zadnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

Processed with VSCO with a4 preset

Uz pomoć pet kamera Galaxy S10 i u kombinaciji sa umjetnom inteligencijom, dobit ćete fotografije kakve ste nekad mogli napraviti samo na profesionalnim aparatima. Zadnje inteligentne kamere na ovim pametnim uređajima predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizovati postavke kamere prema sceni koju želite fotografisati, a inovativna prednja kamera preoblikovana je za savršene selfije. Slobodno eksperimentišite sa dubinom polja i umjetničkim efektima kako biste svoje selfije učinili još boljima.

Spremni ste za fotografisanje i po danu i po noći

Uz ove pametne uređaje više nećete imati problema sa presvijetlim ili pretamnim fotografijama. Dvostruki otvor blende prilagođava i optimizuje svjetlo prije dodira okidača, tako da će sve vaše fotografije iz noćnog izlaska, ali i one na jakom dnevnom svjetlu, ispasti savršeno.

Neka svi znaju da je zabilježeno #withGalaxy

Kako bi svi vidjeli vaše savršene fotografije napravljene uređajima S10e, S10 i S10+, Samsung je omogućio direktno povezivanje na omiljene društvene mreže iz aplikacije za kameru. Sada jednostavno možete podijeliti svoje umjetničke fotografije i video zapise čim su spremni i gledati kako raste broj lajkova.

Više informacija o samim uređajima možete pronaći ovdje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.