Mobiteli

Stiže opcija na Instagramu koju su svi čekivali

03/08/2016

Kada govorimo o društvenim mrežama, svaka osoba koja je ovisna o njima želi barem dvije stvari: uređivanje tvitova i “palac dole” opciju na fejsu. No, slijedi dobra vijest za Instagram korisnike koji se već godinama mole za jednu opciju.

Instagram uvodi nekoliko promjena u svoje opcije, a to će razveseliti mnoge. Naime, riječ je o mogućnosti brisanja komentara i njihovog filtriranja. Ipak, to nije sve jer ćemo uskoro moći i općenito isključiti komentare za svoje objave, piše Washington Post.

Na ovu odličnu ideju došli su programeri Instagrama, a možemo slobodno reći da nikada nije kasno za dobre poteze jer je ova vijest već razveselila hrpu korisnika, osobito one koji dobivaju negativne i zločeste komentare koji ih deprimiraju.

“Naš cilj je učiniti Instagram zabavnim, prijateljski nastrojenim te najvažnije – sigurnim. Već sada ljudi isprobavaju profile na Instagramu s kojih se mogu brisati komentari, a mi se veselimo što ćemo sekciju s komentarima poboljšati”, rekla je Nicky Jackson Colaco za Washington Post a prenosi teen385.com.

Komentari