Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

popularna aplikacija

Trikovi koji olakšavaju život: Sakrijte razgovor na Viberu

Sakriveni razgovori nisu dostupni u Viberu za PC ili tablet. Ne možete putem ovih uređaja da sakrijete razgovor, a ako ste ga sakrili putem telefona, neće vam biti dostupan putem računara ili tableta

Hoćete da sakrijete neki Viber razgovor? Nikakav problem, pratite samo ova jednostavna uputstva.

Sakrijte razgovor

Otvorite razgovor koji želite da sakrijete sa ekrana, a zatim opciju informacija o razgovoru. Odaberite Sakrij ovaj razgovor. Kad se to zatraži od vas, postavite svoj PIN (ako koristite iPhone, možete da upotrijebite i Touch ID). Razgovor je sada skriven.

Otvorite skriveni razgovor

Otvorite aplikaciju Viber, a onda u polje za pretraživanje unesite svoj PIN. Pogledajte tu listu skrivenih razgovora i odaberite onaj koji želite da otvorite.

Otkrijte skriveni razgovor

Otvorite razgovor. Otvorite ekran sa informacijama o razgovoru. Odaberite “Otkrij ovaj razgovor”. Unesite svoj PIN ili skenirajte svoj Touch ID (iPhone). Razgovor će se ponovno pojaviti u aplikaciji na uobičajen način.

Notifikacije o skrivenom razgovoru

Kad dobijete poruku u skrivenom razgovoru, stići će vam samo notifikacija da “imate novu poruku”, ali ne i šta u njoj piše, kao kod ostalih. Da biste je pročitali, otvorite Viber, pa u polje za pretraživanje unesite svoj PIN.

Promijenite PIN

Otvorite aplikaciju, pa zatim “Više”. Odaberite Postavke -> Podešvanja -> Skriveni razgovori -> Promijeni PIN. Upišite sadašnji PIN i promijenite ga u polju predviđenom za to.

Poništite PIN

Odaberite Više -> Podešavanja -> -> Privatnost -> Skriveni razgovori -> Resetuj PIN.

Imajte na umu da će se, ako resetujete PIN, izbrisati svi vaši trenutni skriveni razgovori.

Sakriveni razgovori na računalu ili tabletu

Sakriveni razgovori nisu dostupni u Viberu za PC ili tablet. Ne možete putem ovih uređaja da sakrijete razgovor, a ako ste ga sakrili putem telefona, neće vam biti dostupan putem računara ili tableta.