Trikovi za WhatsApp koje znaju samo hakeri

Whatsapp

WhatsApp je definitivno jedna od najpopularnijih i najboljih aplikacija za slanje poruka i ostalog medijskog sadržaja.

Ova aplikacija ima preko 400 miliona korisnika širom svijeta, a tome svakako doprinosi i lakoća i jednostavnost korištenja. Ali osim standardnog dopisivanja WhatsApp krije i neke trikove za koje samo malobrojni znaju.

1. Koristite ga bez otkrivanja svog broja mobitela

WhatsApp možete koristiti i bez otkrivanja vlastitog broja telefona. Trebate samo instalirati aplikaciju, prebaciti se u zrakoplovni način rada kako bi se blokiralo slanje poruka. Nakon toga otvorite aplikaciju i dodajte svoj broj. Na taj način neće se moći poslati poruka na server pa će vas aplikacija tražiti alternativni način verifikacije.

Sada samo upišite svoju e-mail adresu i stisnite ‘Pošalji’, pa odmah potom stisnite ‘Prekini’. To će prekinuti proces verifikacije.

2. Sakrijte oznaku ”Last seen”

WhatsApp standardno pokazuje poruku koja govori drugom korisniku kada ste zadnji put koristili aplikaciju. Ovo može biti korisno, ali neke korisnike može živcirati spoznaja da svi znaju kada su online.

Kako biste ovo uklonili uđite u Postavke > Račun > Privatnost > Last Seen i jednostavno ga isključite.

3. Pratite s kim vam se dijete dopisuje

Da biste ovo mogli činiti morate otićI u memoriju svoje Micro SD kartice. Kliknite WhatsApp i Database.

Kad ste to napravili dobit ćete dvije datoteke msgstore-yyyy..dd..db.crypt i msgstore.db.crypt.

Kad ih pronađete unesite te datoteke u telefon svog prijatelja ili osobe čije razgovore želite čitati i to je sve.

4. Napravite lažni razgovor

Ovaj trik viralno se proširio internetom pa mnogi stvaraju lažne razgovore i objavljuju screenshotove putem društvenih mreža. Na ovaj način i vi se možete našaliti sa svojim prijateljima. Korištenjem aplikacija poput WhatSaid-Whatsappa lako ćete se našaliti sa svojim prijateljima.

5. Promijenite profilnu sliku prijatelju

Izaberite neku sliku koju ćete postaviti svom prijatelju za profilnu. Veličinu joj namjestite na dimenzije 561×561 preko Photoshopa ili Painta i imenujte ju s brojem telefona svog prijatelja.

Spremite fotografiju na Micro SD> card WhatsApp > Profilne slike.

Isključite WiFi i mobilni podatkovni promet. Sada pokažite svom prijatelju kako mu izgleda profilna slika na vašem WhatsAppu.