Sat Dartha Vadera svi žele, iako košta bogatstvo (FOTO)

star-wars-1-670×376

Polagano počinje zagrijavanje za nadolazeći sedmi nastavak Star Warsa, a izgleda kako će sve što se dizajnira, proizvede i stavi na police dućana u narednih nekoliko mjeseci biti vezano uz ovu slavnu svemirsku operu.

star-wars-2-670x553

Na kraju krajeva, sve konce sada vuče Disney, a oni znaju kako se zarađuje lova! Ipak, ima i onih koji s megakompanijom nemaju nikakve veze, ali svejedno se “lože” na Dartha Vadera, svjetlosne mačeve i jezive hodajuće plišane medvjediće, poput ekipe iz Devona.

Njihovi satovi, poznati i prepoznati po unikatnoj vertikalnoj traci s brojevima, u svoju će kolekciju pridružiti novog i vrlo mračnog člana.

star-wars-3-670x321

Devon Star Wars Limited Edition je sat inspiriran Star Wars serijalom, a zapravo se radi o Devon 1 uređaju na koji su dodani neki detalji koji imaju veze sa spomenutim filmovima.

Prvenstveno je to igra ikonografijom tamne strane sile, pa tako na bokovima imamo krila TIE fightera, odozgo se čini kao oplata svemirskog broda, a dugmad je ukrašena znakovljem zloglasnog Imperija.

star-wars-4-670x377

Ovih će satova biti proizvedeno svega 500 komada, pa nije niti čudno kako je za cijenu postavljeno ne malih 28.500 dolara.